dilluns, 19 de novembre del 2007

Hi ha un pilar que "balla"

Ho sento. El proper post havia de ser de temàtica muntanyenca. Però no he pogut resistir la temptació. M'acaba de trucar el Cap de Colla per anunciar-me que la profecia s'ha complert. Situem-nos: 14 de juliol de 2007. Actuació a Barcelona. Fem un pilar de 4 a la Rambla de Canaletes i ens desplacem cap a la Plaça dels Àngels. Finalment, i a causa de la manca d'ambulància, no actuem. Tornant cap a Lleida, i amb una emprenyada monumental, debatem sobre la conveniència de comptar el pilar de 4 com a tal o no tenir-lo en compte per haver-se realitzat sense la presència d'ambulàncies. Finalment, el Rubén sentencia: - Comptem-lo, perquè si no, d'aquí uns anys, trobarem el Pere Bosch, el Pau Oliva i l'Andreu Pérez en un racó del local dient:
- Hi ha un pilar que balla!
I no és per menys, tots els castellers tenim al cap el Pere amb la llibreta verda amb un bolet dibuixat, el Pau amb un paper rebregat amb quatre anotacions i l'Andreu sentenciant què és un pilar carregat, què és un intent desmuntat de 5d7 quan l'acotxador té pressa per baixar o vés a saber quins set sous!! Doncs resulta que la "reunió" per tancar temporada s'ha produït entre el Pau i el Pere. Amb el resultat de 199 castells per part del Pere i 198 per part del Pau. El pilar que balla, però, és el d'entrada a la plaça d'Agramunt, on l'enxaneta quasi cau, baixant de manera poc ortodoxa pel davant!! Boníssim!!!!

3 comentaris:

kaiser ha dit...

Que quedi per la història, que el Samuel i jo també hem estat discutint sobre aquest pilar, ni que fos per un minut :-)))

Anònim ha dit...

i aquest pilar de 4, es considera descarregat, no?si més no, de manera "poc ortodoxa"...

F.V.

Carol ha dit...

Enhorabona pel pilar, i per les actuacions que porteu fetes aquest magnífic any! ^^ Tot i que aquella no fos la més adient, però vau fer un pilar, i porteu na temporada totalment envejable! ;)