dijous, 16 d’abril de 2009

Grata sorpresa

Ja fa dies de la sorpresa,... però fins ara no havia trobat el moment (o les paraules) per posar-m'hi. Un dia, vaig rebre un avís d'un comentari al meu (quasi abandonat) bloc. Deia així:
Com a autora del llibre que et va impactar tant de petit i que dóna nom al teu blog, et felicito pel mateix i estic satisfeta que després de tants anys, els fills i filles dels meus primers lectors continuïn llegint un llibre meu que, al seu moment, va fer les delícies dels seus pares.

Elena O'Callaghan i Duch
L'astorament va durar una bona estona, ja us ho podeu imaginar. Primer de tot vaig pensar que no fos una broma. Vaig llegir aquest llibre quan tenia vuit anys, tot just després de saber que les copes de cava que es deixen als Reis Mags poden tenir taques de pintallavis... Rebre un escrit, ni que sigui virtual, de l'autora m'ha tornat per uns instants a l'habitació on llegia i rellegia aquest meravellós llibre. Des d'aquí, el meu sincer i profund agraïment a l'Elena O'Callaghan i Duch, per haver-lo i haver-me escrit! Són tantes les anècdotes que podria explicar al voltant d'El Petit Roure que tan sols puc dir que a la meva habitació ja no hi queden llibres de petits, tan sols el "46" d'un taronja descolorit, amb unes pàgines groguenques. Estic convençut que si algun dia tinc un pom de marfil i em pregunten què m'agradaria ser de gran, només restarà contestar:
- A mi m'agradaria,... tornar a ser petit!

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Apreciats companys,
ja teniu un nou espai a la xarxa dedicat el món casteller. Aquest blog, Joan Sol, l'home casteller neix fruit de la seva vida dedicada el fet casteller. Amb ell i trobareu anècdotes, històries i vivències d'aquest Vilafranquí considerat la camisa castellera més antiga de la ciutat.
Joan Sol que va començar a fer castell a Valls va ser clau a l'hora de fundar la colla dels Verds i posteriorment els Xicots de Vilafranca.
El blog que està dedicat a tot el món casteller i teniu el vostre enllaç amb el vostre color de la camisa.
A partir d'avui teniu una nova plataforma per aquelles cròniques que ens vulgueu fer arribar.
www.joansol.blogspot.com
Atentament,
Mar Roca i Sol
- neta del Sol-

Anònim ha dit...

No, no,Casteller, no era cap broma...
Si et vols posar en contacte amb mi pots fer-ho a través del meu blog, més abandonat encara que el teu :-) perquè mai he acabat d'enxganxar-li el "truqui". Algun dia m'hi tornaré a posar i inclouré un link al teu blog.
http://www.elenaocallaghan.blogspot.com
També a mi em van avisar del teu blog i em va fer tanta gràcia que et vaig buscar. El dia que escrigui un conte sobre castellers, ja sabré on trobar-te. :-) Salut!

Elena