dilluns, 27 d’agost del 2007

Per fi!!


Després d'un temps debatent la conveniència o no de fer un bloc, finalment em llenço a la piscina. No sé què en sortirà de tot això, la qüestió és tenir un lloc per compartir de manera virtual alguns moments de la meva vida. No vull fer una declaració d'intencions, tot i que ja us imagineu què hi trobareu; cosetes del dia a dia, amics, castells, excursions,... Vaja, tot allò que em defineix i em forma.

Potser algú es preguntarà per què aquest títol. De petit vaig llegir un llibre titulat "El Petit Roure". L'he rellegit tantes i tantes vegades, que em sé el text gairebé de memòria. Explica les vivències d'un nen que, a l'espera d'un germà petit, intenta aprendre a fer de germà "gran" per quan aquest neixi. Hi ha, sobretot, molt humor en aquesta història, però sense oblidar, des d'una òptica adulta, la tendresa. És doncs aquesta l'actitud que em caracteritza; aprendre del que faig i dels qui m'envolten per... qui sap quan! I sobretot, ganes de gaudir i riure sense perdre de vista el què és important de veritat. Així doncs, us convido a que passeu i us distragueu una estona.

4 comentaris:

Unknown ha dit...

iep!
molt bé, molt bé...
ja ens anirem llegint, jo ara m'estic replantejant com tirar endavant els blocs...
salut!

Txaro ha dit...

Hombreee!! Ja hi som tots!!jeje. Benvingut a la Blocsfera Samuel!! Ànims i endavant!

tx.

Anònim ha dit...

UPA!!

doncs endavant i constància en el repte de portar un bloc...

Jo, si algú l'escriu per mi, també m'animo!
:-D !!!


salut!!!

Anònim ha dit...

Com a autora del llibre que et va impactar tant de petit i que dóna nom al teu blog, et felicito pel mateix i estic satisfeta que després de tants anys, els fills i filles dels meus primers lectors continuïn llegint un llibre meu que, al seu moment, va fer les delícies dels seus pares.

Elena O'Callaghan i Duch